Werkwijze

Contact

U heeft het voornemen een hovenier in te schakelen ivm met uw tuin. Misschien voor de aanleg van een nieuwe tuin of omdat de tuin dringend gesnoeid moet worden.
De eerste stap is contact opnemen, u belt of mailt ons. Gertjan de Vries of Jeffrey van der Linden zal in dit geval vaak nog diezelfde dag met u een afspraak maken voor een eerste bezoek.

Vrijblijvend

Ons bezoek is geheel vrijblijvend. U vertelt ons uw ideeen en wensen en aan de hand daarvan zal een prijsopgave en/of een ontwerp voor uw tuin worden gemaakt. Deze ontvangt u tijdens een tweede bezoek waarbij we alles uitgebreid zullen uitleggen en toelichten en eventueel aanpassen.
Daarna heeft u de mogelijkheid om alles rustig te overwegen en te beslissen of u van onze diensten gebruik wilt maken en kunt u nader contact met ons opnemen voor de uitvoering van het werk.

De Uitvoering

Afhankelijk van het type werk zal een afspraak over de uitvoering worden gemaakt. Gaat het om de aanleg van een tuin dan zal er in veel gevallen binnen 4 tot 6 weken begonnen kunnen worden met het werk. Het werk wordt aaneen gesloten uitgevoerd, zodat u snel van uw nieuwe tuin zult kunnen genieten.

Beplanting en materialen

De te gebruiken materialen worden door ons veelal betrokken bij de VEGO in Papendrecht, bij dit bedrijf kunt u zelf ook gaan kijken om een keuze te maken,of bezoek hun site www.vegopapendrecht.nl. De beplanting zal doorgaans in overleg met u en deskundig advies van ons worden verzorgd.

Financiën

Doordat u al een gespecificeerde offerte heeft, zult u niet voor verrassingen komen te staan. Na oplevering van de tuin ontvangt u van ons een rekening welke u per giro of bank kunt voldoen. Indien de kosten van de het werk meer als 5000 euro bedraagt zal een aanbetaling worden afgesproken.

Garantie

Om u een gerust tuingevoel te geven, is er voor een jaar garantie op het uitgevoerde werk.